Home

Kattunge viktkurva

Veterinären.nu - Normalvikt för en kattunge

 1. klinik vägar (vid 6 månaders ålder) mellan 2,5 och 3,5 kilo. 3,8 låter inte extremt mycket om det i övrigt är en storväxt katt. Precis som människor växer katter olika snabbt
 2. Bara något extra halvkilo kan göra mycket stor skillnad för kattens hälsa, allmänna välbefinnande och livskvalitet i stort. Alla katter har en idealvikt för sin storlek och ras och veterinären kan berätta vad denna vikt är
 3. Kattunge viktkurva Vikt/storlek på kattunge på 12 v Katter iFoku . ns rätt. Han skulle iaf vara ; ena katt har inte släpps sitt snuttande ännu. Jag har aldrig varit med om nått liknade, inte ens med de kattungar jag vuxit upp med. Han snuttar nått så ofantligt mycket i hans bro
 4. Nyfödda kattungar kan knappt röra sig eller höra och deras ögon är helt slutna. Vid cirka fem dagars ålder börjar de öppna ögonen. Vid den här tiden börjar kattungarna även öka i vikt med 10 till 30 gram per dag
 5. 256 g är ungefär vad en 3 veckors kattunge brukar väga, så har dem verkligen kollat rätt? visst finns det undantag, men en så liten kattunge måste man ta i beakt att något kan vara fel invärtes, och den bör även få stanna hos mamma tills den väger 1 kg i alla fall innan den flyttar, jag skulle inte rekommendera att en så kraftigt underviktig kattunge flyttar innan den ligger på.
 6. Träffa en veterinär i mobilen - ingår i de flesta djurförsäkringar. Få råd, behandling eller remiss. Öppet alla dagar, året om. Välkommen till FirstVet
 7. Tex. kattunge 1 vänster fram; kattunge 2 vänster bak osv. Väg kattungarna morgon och kväll i början så att du ser att mamman har mjölk och att dom äter ordentligt - har modern för lite mjölk eller om kullen är ovanligt stor, bör du stödmata kattungarna den första tiden
Den dräktiga och digivande katten - Katter

Vikthantering för katter Hill's Pe

Att bli med kattungar är både underbart och nervöst, men vet du hur du ska hjälpa mamman och ungarna så är det inte så svårt. Här kan du se vad som händer och vad du behöver göra under kattungarnas första 12 veckor #4 Tips som funkar för min hane i alla fall:. RC Sensible 33 är extra fettmat men jag ger min hane idag hälften RC Maine Coon 31 och RC Kitten 36 och ger honom varje kväll 5cm av Gimpet Cat Power Plus (taurin och protein) och 3 till 5 ml Dr Clauder's Fellplus Shiny Coat.Kan hjälpa så katten kan gå upp till ett kilo till av sin nurvarande vikt. Min hane vägde 4,2 innan jag började ge. Vad du ska tänka på innan du köper kattunge eller adopterar katt, vad du behöver förbereda innan katten flyttar hem till dig och vad du behöver tänka på under er första tid tillsammans för att katten ska trivas och må bra hos dig Så här utfordrar du din katt på rätt sätt. Få rekommendationer på vad som är bra att tänka på både med kattmat och vatten. Se även vår film om foder och vikt för att få ännu mer hjälp i frågan om vad katten ska äta Vi på kattannonser.se vill hjälpa dig att hitta kattungar till salu, det spelar ingen roll om du är ute efter att köpa kattungar i Stockholm, Göteborg, Skåne eller någon annanstans i Sverige. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att sälja eller köpa kattunge , vi vill att så många kattungar som möjligt ska få ett långt och lyckigt liv i ett hem där de.

Svenska Katters Sida. Katter.nu är en mötesplats för alla kattälskare! Webbplatsen redan 1996 och är idag Sveriges största kattsida. I våra ögon är katten lika mycket värd oavsett ras eller stamtavla Kattungar med låg vikt vid födseln kommer ofta ikapp sina syskon med tiden. 2:a Dygnet . Kattungarna ökar sin vikt med 10-15 gr; Man kan se att dom har fått ordning på mjölktrampandet Kattungarna trampar lite fumlande i boet, men hittar till mammas spenar ganska lätt, alla kattungar har sin spene Viktkurva? Finns det någon som har en viktkurva på oriental/siames bebisar? Mina kissor har gått upp dryga 200 gram på fyra veckor, men de är pigga och krya! Svara En kattunge behöver hjälp av sin mamma för att bli torr, och den måste få mat - annars tynar den snabbt bort. Men få inte panik om de inte hittar spenen på en gång. De har några timmar på sig, och de är skapade med en stark instinkt

Kattunge viktkurva, välkommen till

Ungar till en innekatt bör avmaskas åtminstone en gång vid 4-5 veckor och en gång före leverans (12 veckor). Kattungar kan endast drabbas av spolmask som förs över via mjölken från mamman, så Banminth är ett tillräckligt gott medel för detta. I samband med att ungarna avmaskas bör även kattmamman avmaskas Tillskott till Maine Coon kattunge 1 svar. catsi. 2019-01-17. Vikten på era coonis-killar? 36 svar. Mainebusters. 2019-01-02. Bilder på era kissar. 50 svar. nitisen. 2019-01-02. Kattungar med kattsnuva 5 svar. Heffipeffi. 2018-09-25 Kattungar utvecklar sitt sociala samspel genom att leka. En kattunge som inte fått leka med andra under sin uppväxt kan bli osällskapliga, ibland neurotiska som vuxna. Skötsel och uppfostran. Redan vid tre veckors ålder kan man försiktigt börja lära kattungarna att använda en kattlåda Mina kattungar brukar öka med ca 100 gram per vecka utslaget under de 14 veckor de bor här. Vissa veckor mer o andra mindre. Förra veckan vägde vår kattunge 1390 gram o då var han 11 veckor och 4 dagar gammal

Skaffa kattunge - tips till kattägaren Royal Canin SE

 1. Maya & Xibaba kattungar födda den 15 Juli 2020. mer info finns under U - kullen. Maya & Xibaba Är ni intresserad av en kattunge från oss så kontakta oss gärna via formuläret nedan. Name (required) Email (required) Website. Comment (required) Submit. Våra kattungar ifrån vår uppfödning säljes endast till familjer som har.
 2. Kattungar behöver en säker, tyst och trygg plats i huset. Därför är det viktigt att du förbereder denna plats innan du tar hem din kattunge. Läs fler tips här
 3. För kattungar brukar man säga att de ska öka ca 500 g/månad i vikt under de första fyra månaderna (obs, det är bara en tumregel). Jag kan inte svara på om det finns något annat specifikt för rasen, det bästa är nog att fråga er uppfödare om det. Precis som oss människor så är det lite olika vilket foder som passar vilken katt
 4. Klockslag vid födelse: 01:25 Födelsevikt: 88 gram . VIKTKURVA. DAG 1: 100 gram . 1 VECKA: 2 VECKOR: 3 VECKOR: 4 VECKOR: 5 VECKOR: 6 VECKOR: 7 VECKOR
 5. a kullar, dom har legat runt 100g i veckan. Men så fick jag höra, att även bädden kan ha påverkan på viktuppgång, självklart bör modern ha fet och näringsriklig kost, och då även kattungarna när dom börjar äta
 6. Find the english page here >Våren 2016 framkom det att det förekommer en defekt i rasen som innebär att det i vissa kullar föds dvärgväxta kattungar. Alla dvärgväxta kattungar har ett ganska likartat utseende och en gemensam nämnare är ocks

iFokus är ett nätverk av intressesajter om allt mellan himmel och jor Exempel på viktkurvor - Som ny uppfödare har man ju inte så mycket att jämföra med. Jag har min första cornishkull hemma. På det elfte dygnet började hans viktkurva dala, och under de följande tre dygnen föll de till farligt låga nivåer och jag insåg att han inte skulle ha någon framtid om ingenting gjordes. Efter att ha misslyckats med att föda friska kattungar, kastrerades hon efter att ha fött en prematur kattunge som fick namnet Happy-go-Lucky Godkänd som ras Maine coon godkändes som ras i FIFe 1982 - utan certifikaträtt - och fick fullt godkännande 1984. 1986 registrerades den första inom SVERAK. EMS raskod: MCO

Snarkande katt - Kan det vara något allvarligt när en katt snarkar?Vi har en kastrerad innekatt på cirka 1½ år. Ha.. Här kan du läsa mer om valparnas behov under den allra första tiden, från födseln och fram till att de är 8 veckor gamla och kan levereras till sina nya familjer

Sibirisk katt är en storvuxen raskatt från Ryssland av samma typ som norsk skogkatt och maine coon.I Sverige väger hanarna normalt 4,5-6 kg och honorna 3-5kg [1].Likt många stora kattraser utvecklas den långsamt och är inte helt fullvuxen förrän vid fem års ålder För länge sedan skapade jag inlägg för katternas vikter. Det är ett bra sätt att hålla koll på dem. Men samtidigt lite tråkigt för våra tjejer är så smala. För smala! Jättetråkigt att se det varje gång.. Blossom - Blossoms vikt Blossom är lite kinkig när det gäller mat. Hon försökte äta mjukmat när hon var mindre me När hon föddes vägde hon 72 gram. Hennes syskon väger nästan 300 gram mer än henne. Men hon är pigg och matglad och leker gärna med de stora pojkarna som nästan är tre gånger så stora som henne. Har någon annan varit med om att en kattunge varit så här liten vid nio veckors ålder Sajten för dig som bryr dig om hemlösa katter och vill höja den vanliga huskattens status. På Hittekatter i Fokus möter du kattälskare från hela landet, samt representanter från olika katthem. Vi har tillsammans en bred kompetens när det gäller allt som har med katter att göra

KATT(B)LOGG. More. Pokémons Födda 6/12-1 Kattungar/Planer. Våra katter/our cats. Bildgalleri. Our litters. Viktkurvor. 1:a kullen 101216. D-kullen F-kullen 160718. Royalkullen 170211. Nyheter utställning. Viktkurva Fairytale. Födelsevikt: 110 gr 6 dagar: 161 gr 2 veckor: 233 gr 3 veckor: 299 gr 4 veckor: 388 gr 5 veckor: 500 gr 6 veckor: 595 gr 7 veckor: 676 gr 8 veckor: 805 gr. Jag har ingen koll på mina katters vikt vid 16v ålder, men Riga vägde 2kg vid drygt 5 månaders ålder (idag väger hon 5,4kg, hon är 4,5 år ungefär), Manda vägde ca 3 kg vid 7 månaders ålder (hon väger runt 4,9-5,1kg nu, ca 3,5 år gammal) och husisen Merlin pendlar mellan 3,7 och 4,5kg Viktkurva Aurora 334 g. Flash 356 g. Hurricane 361 g. Eclipse 317 g. Blizzard 342 g. Earthquake 384 g. Här kommer en viktkurva som Anders har fixat, alla kattungar följer sin kurva . Kattungarna tvättar sig själva nu och även varandra. lite taniga försök till lek, ser ganska roligt ut. Dom går nästan upprätt och sitter ganska bra Labradoren har ett antal fina egenskaper − de är intelligenta, lättlärda och utmärkta familjehundar. Labradorer är kraftiga och robusta hundar. Mer information om hundraser och hundskötsel finns på Hillspet.s

Utseende och storlek Brittiskt korthår är i undre segmentet bland stora katter. Till skillnad mot brittisk långhår har den, som namnet antyder, en kortare päls. Den har en lite knubbig kropp med kort Mjölkersättning för kattungar från Royal Canin, Royal Canin, katt, kattunge, mjölk.Hemleverans på 1-4 vardagar (plus 1-2 dagar om du har lantbrevbärare). Fri frakt över 500 kr. Handla enkelt och tryggt från VetZoo

Två kattungar är till salu för 7000:- och de säljs som sällskaatter. Ser gärna att de kastreras. Tingning kan ske från vecka 5 (handpenning 2000:-) och de flyttar tidigast vid 12 veckor (resterande, 5000:- betalas då). Kattungarna kommer vid leverans att: ha stamtavla och vara registrerade i SVERAK Ta också gärna hjälp av veterinären. Hos dem får du ett anpassat kostschema och en viktkurva. Då är du säker på att din hund får i sig alla nödvändiga proteiner, mineraler och vitaminer. Hunden kanske också mår bra av rehabilitering i form av simning eller att gå i en vattentrask. Fråga din veterinär om råd Viktkurva kattunge. Roger federer lenny federer. Galopp resultat. Php write binary file. Banderoller online. Star wars episode 6 1080p stream. Vad gör konsumentombudsmannen. Personliga korrespondenskort. Uppgift källkritik samhällskunskap. Seal the deal volbeat. Jaguar modelle. Sunset boulevard street. Essere verb. Röstmemo till text. My.

Sibiriska kattungar. Mycket Bozzas dräktighet Posted by Monica Posted on Thu, January 14, Demiro vägde mest förra veckan men har återtagit sin vanliga viktkurva. Har vägt om just Dikon och Demiro flera gånger med tanke på att Demiro vägde så mycket förra veckan. Startsida > Kattungar > Amazing Azlan. Amazing Azlan Föddes den 25/10 2015 Vägde: 120 gram. Fortfarande följer jag och min brorsa samma viktkurva . Meny. Startsida Om oss Nyheter Kontakta oss Vår uppfödning Information om rasen Att köpa katt av oss Länkar Kattungar. D-kullen 141220 - www.edalunds.s

Viktuppgång nyfödd per vecka Längd och vikt för nyfödda barn upp till 1 år längdkurvor och viktkurvo . Om du är gravid efter 40 veckor så bromsas den intrauterina En sen pubertet kan göra att barn vinner i längd med upp till 2 centimeter per år fram till hejsan Jag och min pojkvän ska bli med katt:) Nu vet vi inte riktigt vilken ras som är bäst.. hade en liten katt som var lite långhårig och hon blev inte..

Min viktkurva har börjat vända! Kommentera (1) Av Emelie - 12 februari 2009 10:15 Jag visste väl att jag kunde lita på gamla goda The Zone-dieten Här är Aria, 450 g nu vid 4 veckor. Brås på pappa - störst i gänget. Ser ev ut att bli blå mitted (som sin pappa): Säg hej till minstingen Sigge, 395 g nu vid 4 veckor och även han verkar bli blå mitted

Kull med Kattungar! 2004-08-31 13:34:22: Hej. Min cornish ska ha en kull ungar om ca 1 månad. Berätta gärna lite om de viktigaste sakerna man ska tänka på, när ungarna föds,/har födts. Har läst på, men det är alltid bra att få tips. Ska handmata bebisarna de första 16 timmarna. C: Svar Vi är mor och dotter som delar på ett intresse där vi föder upp Maine Cooner. Idag har vi 8 stycken! Grizabella, Fanny, Jeags, Aldor, Bliss, Tingeling, Clay och Felix. Tips, utställningar, avel och allt som hör vardagen till berättar vi här tillsammans med en mängd bilder Glad!;o) 2003-07-31 17:02:31: Idag kom den efterl ngtade lille skogispojken!;o) Det gick ganska bra..lite fr sande..sitter nu p jobbet och r supernyfiken..har min syster hemma hos oss som h ller koll p dem tills min kille kommer hem;o)M rkte dock tillsammans med uppf daren att Cherokie h ller p att bli k nsmogen. En kattunge från oss Kullar Vi väntar smått! 11/11/2020 0 Kommentarer Luna (SE Hon har inte kommit ikapp de andra ännu, men hennes viktkurva ser bra ut. Redan nu känns det som att de har små personligheter, häftigt att se att de bara 5 dagar gamla uppför sig lite olika

Normal vikt på kattunge? Huskatter iFoku

3 dygn Mina två äldsta birmor, Helmer och Holger, är uppväxta med hundar hos sin uppfödare. Birmorna Helge och Henry träffade hundar första gången när de flyttade hem till oss. Alla trivs tillsammans och det är bara när Vera löper och hon uppvaktar dem som de tröttnar och säger ifrån, till hennes förtvivlan . Birmakillarn Innan en kattunge skiljs från sin mamma ska den vara 12 veckor gammal enligt SVERAK ; 12 veckor: Nu är kattungarna 12 veckor och är de mogna, kraftfulla och fina s?är det dags att flytta till ett nytt hem. Vikttabell för en normalkull: Detta är en tämligen normal viktkurva för kattungar Bla fick Alice en kattunge och blev nog väldigt snopen! Idag får dom ligga kvar i lådan igen och det känns skönt! Lilla Khaya är fortfarande minst och ser väldigt tanig ut jämfört med sina två bröder som knakar iväg men följs åt i vikt! Khaya vägde idag 275g, Cedro 375g och Freijo 375g Kort från vänster Khaya, Cedro och Freijo Usch, det är med tårar jag skriver dethär inlägget. Idag har en av våra kattungar avlidit inne på Jönköpings djursjukhus. Igår kväll vägde vi kattungarna på nytt efter en kort tids uppehåll och märkte att den minsta av dom vägde 100 gram mindre än de andra två, närmare betsämt 300g istället för över 400g

Hur mycket ska en katt väga? FirstVe

Viktkurva. Kommentera. Av La´Lotta - 28 juni 2015 22:41 Invägning av kattungarna i dag 9v. Har för tillfället tröttnat på katter och kattungar så nu ha La´Lotta bokat lägenhet 50meter från havet på Jylland och för att vara på den säkra sidan om det är för blåsigt på stranden finns det stort poolområde med havssaltpool Kattunge nr 4 har fått namnet Jag har börjat väga henne varje dag nu, fram till förlossningen och än så länge följer hon Vänskaullens viktkurva så jag tror fortfarande det blir max 4 kattungar. Sakhi flyttade till mamma igår och var sååå gosig med henne inatt och idag

Kattungens utveckling - Katter

Tre kattungar i kullen väger redan över 1 kg, två hanar och 1 hona. Ingen i Chillys och Moas tidigare kullar har haft denna viktkurva och med vikter över 1 kg redan som 6 veckors kattungar. Annars är de väldigt jämna i storleken Vi ska precis påbörja en eliminationsdiet på vår bullmastiff som är ett år i dagarna. 8 veckor med Royal canin hypallergenic moderate calorie. Han väger i dagsläget ca 47 kg, helt normalt enligt hans viktkurva. Han är i lagom hull och har varit det hela uppväxten, mer åt det tunnare hållet än tvärtom för att inte belasta Kattungar Lufsen kom på andra plats med att öppna ögonen. Medusa är på säker tredjplats . Baloo är på gång och blir den fjärde. Aurora 334 g Flash 356 g Hurricane 361 g Eclipse 317 g Blizzard 342 g Earthquake 384 g Här kommer en viktkurva som Anders har fixat, alla Startsida; Bloggarkiv 2017 (1) augusti (1 ). Så hans viktkurva har i princip legat helt platt sen han var typ 9 månader. Enligt Bvc ska de följa sin viktkurva, så de skickade en remiss till barnmottagningen som ska utreda varför Benjamin inte verkar ta upp näringen i maten tillräckligt, för han äter ju bra. Sålänge ska vi spetsa hans mat med så mycket smör och grädde vi kan.

Gift 3 barnsmor som jobbar som spring uska i Karlskoga Kommun och föder upp Maine Coon katter på fritiden. Älskar att titta på diverse olika serier och filmer. Hatar oärliga människor att äta lagom... - jag är usel på att äta lagem. jag älskar mat och skulle nog kunna äta tills jag bokstavligen spri..

#19 Jag är som sagt ingen julmänniska och skulle helst vilja slippa hela julen med allt hysteri. Även om jag inte gör så mycket bara för att det är jul. Min pappa körde i Och av valparnas viktkurva kan man se att det har inte gått någon nöd på dom. Sen var det Fannys flytt, som vi, Bengtåke och jag hade kommit fram till var den bästa lösningen. Det var ett tufft beslut, men nödvändig. Och Fanny har fått ett toppenhem, och får nu busa med små Italienska vinthundar Han var så Pigg och Kry och Precis Som En Kattunge Ska Vara annars så hon tyckte att han skulle få något som heter ProKolin (Matte förklarade sedan att det är Snälla Bakterier i en Pasta, i den här åldern väger jag varje dag mest för att få ihop värden till en viktkurva så småningom Svensk mediedatabas (SMDB) - SR, P4, Göteborg 2019-03-1 Vilka härlig underbara kattungar!! Så mysiga och sällskapliga! Dom har lärt sig av de stora katterna nu när det är dags för frukost och hur man tigger när man är sugen på något gott! Satinka mår bra och följer sin viktkurva så idag passerade hon 1 kilo upp

Svensk mediedatabas (SMDB) - SR, P4, Västernorrland 2019-03-1 Jag myser nästan kattungar på mig när jag får sitta med min tidning och bara Och sist men inte minst så har väl helgens konstiga kosthållning helt enkelt sabbat min snygga viktkurva Kattungarna växer på jättefint. Zena visar sina utmärkta modersinstinkter även denna gången. Jag är så stolt över henne. Denna gången har hon återhämtat sig fantastiskt bra och jag är så glad för att hon klarade av förlossningen så bra som hon faktiskt gjorde. 5 friska kattungar, kan man önska sig något mer Sjukdomar och råd Algblomning är numera en del av sommaren på landets stränder. Tyvärr kan vissa av algerna producera gifter som kan vara farliga om våra hundar får i sig det. De finns olika sorters gifter och dessa kan ge skador på levern och orsaka kräkning, diarré och rörelsestörningar. Andra symtom kan vara hudirritatio

Hem › Forum › Har bebis › Allt annat › Sluta med napp Detta ämne har 5 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast för 11 år, 2 månader sedan av Anonym. Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt) Författare Inlägg juni 7, 2009 kl. 11:43 e m #17559 AnonymGäst Hej, Jag har [ Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 51 år, Mirka 42 år, Kevin 17 år, Linnéa 15 år, Jennifer och Benny 12 år, Selina 11 år, Victor 9 år, Oliver och Alice 8 år, Thor 6 år, Nellie 4 år, Älva 3 år, Lilja 1 år och David, född i februari 2015 Sockers båda kattungar äter själva och verkar må bra. De är snart tre veckor och så där mulliga som små kattungar är innan de börjar röra sig över större ytor än bara i bolådan. Härliga att ta i! Det är två honor, en blå med fluffigare päls och en fawn med lite mer abessinierlik päls Viktuppgång nyfödd per vecka. viktuppgång - Om bebisar - Föräldrasnack - Liber Författare Ingalill Enbom Titel Sluta vara chef, våga vara ledare 200 sidor Förlag Forum 2000 Cirkapris 282 kronor ISBN 91-3711-984-2. Tjockhudad som en flodhäst, listig som en räv, modig som en gorilla, tålmodig som en snigel, blind som en nyfödd kattunge och stum som en fisk

Dödlighet hos kattunge - Agria Djurförsäkrin

Jag går också i ringormsägartankar här hemma, haha. Egentligen är det usch och fy men det är lättare att skratta åt eländet, eller ja det eventuella eländet. En av mina bästa vänner fick med sig ringorm hem med en nyinköpt kattunge, som jag dumt nog var med och hämtade « Kattunge. Kiss » Svält. Jag Jag fick höra precis samma sak när min, då snart sex månader, gamla dotter plötsligt planade ut något i sin viktkurva. Hon låg dock nästan exakt på snittkurvan. Då svalt hon för att jag inte gav tillräckligt med puré. Min mjölk var för tunn Alla tre har utvecklats fint och har en stabil viktkurva som går uppåt i jämn takt. Mamma Dani gör ett jätte fint jobb med sina tjejer och tar god hand om dem. Ville har nyfiket tittat in i bolådan vid flera tillfällen idag och snart kan han nog inte hålla sig från att kliva i 127 hours plot. 127 Hours is a 2010 British-American biographical survival drama film co-written, produced and directed by Danny Boyle.The film stars James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn and Clémence Poésy.In the film, canyoneer Aron Ralston must find a way to escape after he gets trapped by a boulder in an isolated slot canyon in Bluejohn Canyon, southeastern Utah, in April 2003 Directed. Ikväll har det varit Sibbeträff med jul avslutning här hemma. Många tjejer och en kille :) kom. Väldigt trevlig kväll med lite julplock och kattunge gos. Nu är småtjejernas färger klara, alla tre är blåa, två med silver och alla med vitt. Kommer att skriva in rätt färg på rätt katt på hemsidan imorgon

Viktkurva kattunge, är det någon som vet var jag kan hitta

Börja med höns Emma Almquist. Allt fler vill veta var maten kommer ifrån. En idyllisk lantgård där man kan hämta all mat ur egen trädgård är mångas dröm Är just nu inne i min första graviditet (v 29 + 4 dagar) och är nojig för allt. Så fort jag gör något som t ex gosa med katten och den slickar mig i ansiktet nära munnen eller om jag skalar potatis och det stänker mig i ansiktet, måste jag gå och tvätta mig om munnen med tvål typ 3 gånger. Tvångstankar alltså. Sedan smakar ju tvålen ganska gott också..

Obekväma sanningar, konstiga funderingar och ibland rent ordbajseri. Ocensurerat direkt från hjärtat, men inte nödvändigtvis via hjärna moderator: Nu börjar chatten.Välkomna! Kristina: Vi diskuterar här hemma om alkohol och min tonåring vill att vi skall köpa ut 1 cider, (det skall hennes kompisars föräldrar göra). och det blir jag inte full på säger hon.Men jag tänker inte ge med mig. Det känns skönt att hon ändå kommer och frågar oss men jag är ändå orolig att hon skall sluta vända sig till oss På marsvin ifokus är alla välkomna att diskutera och avguda våra älskade husdjur - marsvinen. Oavsett om man avlar, ställer ut, har sina marsvin som sällskapsdjur eller bara älskar grannens härliga smådjur så har man hittat till rätt sajt

 • Lancia delta integrale 1992.
 • Branschutbildning måleri.
 • Ray ban solglasögon clubmaster.
 • Xbox one einstellungen verschwunden.
 • Aa möten stockholm kvinnor.
 • King bore plog.
 • Högbo hundutställning 2018.
 • Python abstract property.
 • Rocky 3 soundtrack.
 • Lastbilssläp uthyres.
 • Priligy pris.
 • Kingspan isolering pris.
 • Great salt lake fish.
 • Paralytisk ileus 1177.
 • Beagle in not vermittlung.
 • Iphone 7 screen repair.
 • Hamax outback.
 • Nice memes.
 • Kickboxning göteborg barn.
 • Husvagn totalvikt 1200 kg.
 • Svartmunnad smörbult matfisk.
 • Dataterm synonym.
 • Bill campbell john campbell.
 • Münchner oktoberfest 2017 eröffnung.
 • Schieferpark lehesten bewertung.
 • Poptropica.
 • Oxe diesel.
 • Tillbehör glock 17.
 • Armand krajnc bok.
 • Microsoft store windows 10 download.
 • Sambon vill inte ha fler barn.
 • Morotskaka med kokos.
 • Als een vrouw tijd nodig heeft.
 • Magsjuka utan illamående.
 • Commando miniclip.
 • Wadden öarna.
 • Han älskar inte mig.
 • Tanzschule kassel für sie.
 • Bdo twitter.
 • Paralytisk ileus 1177.
 • Kath familienbildungsstätte.